top of page

Jetlag delux

Klockan är 06.06 här just nu och det är 28 grader ute :P. Lite av en chock det blir när man kommer i fleese från -10C.

Bellan sover fortfarande men kanske lika bra så efter den långa resan. Önskar ibland att jag kunde sova som Issa, lägg mig vart som helst, somna hur som helst och hur länge som helst. Tror vi somnade runt 15.00 så hon har redan sovit 15 timmar :O

Resan gick väldigt bra och vi kom fram en timme tidigare än planlagt t.om, vilket var rätt skönt, det tog trots allt 11h + transfer och allt annat.

När vi landade var klockan 06.50 på morognen så det var lite svårt att gå och lägga sig eftersom det obviously var mitt på dagen men vi fick häller inte lägenheten innan 14.00. Så varför inte lägga av sig alla packning och dra till hotellet bredvid för att lägga sig vid polen? HAHAH no......... det var ett gay hotell, vilket i sig inte gör något. Fast när alla är +50 och den ena har tajtare speeedooooos än den andra för att visa fram paketet känner man sig inte helt hemma. HAHA :D dagens.

Och alla här nu, när ni reser. Ät inte på restauranger hela tiden, våga beställa lokal "street food". Vet många som drar sig för det men det är ofta så sjuuuuukt mycket godare! Som oss idag: Ingen meny på engelska, inga priser, inga turister, ingen som förstod engelska så vi fick hjälp av ett par andra studenter (tror jag) som beställde något som super gott, för 60,- med dryck för två :)

Ska väl försöka sova lite till…ZZzz...


bottom of page