top of page

Natten från helvetet o hotellet från himlen

Igår åkte åkte vi från norra delen i Phu Quoc från Wild Beach som har varit bra. Hotellet var bra, maten var ok men det var framförallt lungnet och läget som var bra. Inga turister, ingen trafik, lite som ett hus i djungeln på stranden. Massa sol och bad i 6 dagar :)

Men Phu Quoc är snart ingen plats att åka till, de bygger överallt. Planen är att hela ön ska bli moderniserad och det kommer vara resort överallt. Det är väldigt(!) tråkigt för ön är fin och har sin charm men om några år kommer det inte vara alls samma sak...

Igår tog vi en taxi till det nya hotellet som verkade väldigt bra i förhållande till priset. Men herregud, hur hård säng kan man ha, det var som att lägga sig på golvet, och kuddarna var lika så. Filip sov väldigt dåligt, vaknade med alldeles för ont i ryggen plus att han blivit lite sjuk. Magen har spårat och troligen lite feber.

Det första vi gjorde var att boka ett nytt hotell, så det fick bli ett lyxresort på stranden, Filip var lite i FML mode när han vaknade HAHA. Så vi checkade ut och nu har vi AC, MJUK SÄNG!, pool, ja allt du kan önska dig från ett hotell. Vi sprängde dock dagsbudgeten lite men det har varit värt det, Filip har inte feber längre och magen är bättre :)

Om två dagar drar vi till SIngapore där vi blir i två nätter och sedan till Filippinerna, då blir det lite mer fart i bloggen :)


bottom of page