top of page

HEJ! Ja vi lever :)

Hej på er alla..igen får vi väl nästan säga. Som ni sett så har inte det hänt så mycket här under tiden vi var i Singapore men tyvärr så har det varit långa dagar och Filip har varit sjuk :( Från idag så började det för åtta dagar sedan och har varit upp och ner. I starten var det magen som spårade totalt med allt vad det innebär, feber, huvudvärk. Det gick över efter fem dagar men så började det med yrsel istället av allt. En form för oblans, känns som att gå på havet eller att det är en jordbävning.

Tillslut hamande vi på sjukan och fick hjälp, tabletter tuggas, aptitien är tillbaka så det är bra, bara den knepiga yrseln kvar som vi hoppas gör över om några dagar. Som alltid försöker man ja ställa sin egen diagnos genom Google och vi tror inte det är den sk.a kristallsjukan utan nåt som kallas "nautisk obalans". Det kan tydligen ta någon månad innan det går över men ska inte vara farligt och det påverkar väl inte något just nu. Mest obehagligt när det kommer och man får noja för allt. Medicinen mot det har dock varken gjort sämre eller bättre.

Men som Filip som fint beskev det till Arunas :D

But it's not effecting me so much, like having 4 shoots of vodka per hour but no negative sides!

Blir ett litet maraton bloggande kommande dagarna så ni får komma ikapp med vad som hänt :)

Just nu befinner vi oss på en ö i Filippinerna (Malapascua, google it) men först lite om Singapore imorgon. Vi kan dock redan nu säga att Singapre är helt sjukt nice!


bottom of page