top of page

Tusen tack till er alla!

Först och främst önskar vi att tacka alla som bidrog till insamlingen. Det var ett stort engagemang, 40 personer gav bidrag som resulterade i över 15.000kr i lite mixad valuta av NOK och SEK. 15.000kr! Det är ju helt fantastisk, och det under två dagar. Detta var mer än vad vi kunde hoppas på och vi blev så klart sjukt glada och kunde inte föreställa oss de skulle reagera på barnhemmet.

Omvandlat till deras lokala valuta (pesos) och lite positiv avrundning) blev det sex stycken bankuttag på tillsammans 85.000 pesos. För att förstå lite hur mycket detta är så börjar vi närma oss en årslön här. Då summan blev större än väntat valde vi att fördela det hela lite.

The Children: Pengar som barnen fick så de kan köpa vad de vill eller behöver.

The adults: En slant så de kan unna sig något i vardagen. Dom har kanske ett av de viktigaste jobbet man kan ha.

Helping the families around Tupas: En större eller två stycken till matutdelningar som vi gjorde till de fattigaste familjerna i området.

?: Bidrag så de kan köpa sig en nyare bil.

Det finns mycket vi skulle kunna skriva om men en bild säger ofta mer än 1.000 ord. Det blev en gråtfest på oss alla (av lycka såklart). Alla ni som har bidragit, ge er själva en stor en kram från oss och ni skulle bara veta hur glada de blev och hur mycket det betyder. Ni är BÄST <3

Vi lämnar idag Bohol/Tupas/barnhemmet med tungt hjärta för att resa vidare, hade gärna stannat längre. Förhoppningsvis kan vi jobba vidare med C.O.S när vi kommer hem och fortsätta hjälpa och göra saker som är av stor betydelse för andra. Vi kommer hålla kontakten med alla här och planlägger redan vår nästa resa tillbaka.

Lite mer bilder från sista dagen:

/Filip & Issa! <3


bottom of page