top of page

Från äventyr till harmoni

Hej på er!

Efter vårt äventyr med Stina och Marie i El Nido hade vi en låång resa till Singapore. Det tog oss nästan 20 timmar(!) att ta oss dit. Infrastrukturen i Filippinerna är så sjukt dålig, haha. Vart du än skall ta dig där, får du räkna med ungefär en dag. I Singapore ägnade vi oss åt lite shopping (såklart) och ansökningar till studier.

Nu är vi äntligen på BALI :-) We love it so far. Just nu befinner vi oss i Seminyak, lite lugnare stad - men supernice. Här kan du verkligen unna dig lyx utan att det kostar en förmögenhet. Just nu bor vi på ett ****-stjärnigt designhotell (fick gratis massage vid incheckning) och det kostar inte mer än 220kr per person per natt. Hur bra!? Om du funderar på att åka till Bali kan vi rekommendera Dash Hotel. Hittills på Bali har vi ätit, ätit, gått på massage, ätit lite till och shoppat. I morgon åker vi till Ubud.

MEN, det är faktiskt så att vi har bokat hembiljett - 29 april. Vi börjar sakna Europa lite. Vi har verkligen fått uppleva allt vi önskade + mycket mer på denna resan. Tills flyget går hemåt ska vi bara njuta i Ubud. Förhoppningsvis blir det yoga, spa, MAT, sol, bad och fixa lite annat smått & gott.

PUSS O KRAM <3


bottom of page