top of page

Eco....eco....resans största hotell

Sista morgonen på förra hotellet så var det lite i det senaste laget att boka nytt. Men saken är att om du bokar samma dag du ska checka in så får du ofta mycket bättre erbjudande, risken är bara att det finns mindre att välja på. I vårt fall resulterade det i att vi åkte till Ubud (ett område på Bali) där vi bokade en Suite (Villa) på 190kvm. Så vi tappar nästan bort varandra här...haha! Det är så mysigt och ligger i en bergsslutning mot ett vattenfall. Balkongen är nästan i trä topparna.

Vi har bokat allt genom booking.com så Filips konto har uppgraderats till någon högre nivå som gör att vi får massa rabatter och extra tjänster utan extra kostnad som sen utcheckning osv :) Som detta hotellet kostande bara 650,- per natt för två. Lite över backpacker-budget men lite kan man unna sig.

Första morgonen startade vi med Yoga kl 08.00 och idag ligger vi som två stela kylskåp. Planen var att ta yoga varje dag men det kan vi ju glömma. Våra kroppar har tinat bort efter 0 träningspass på 3 månader. Just ni märker vi att resan går mot sitt slut och att det är en del att fixa hemma. Dagarna går att skriva CV och kolla efter jobb. Men vi funderar seriöst på att gå i pension och stanna i denna underbara poolen.

/Filippos & Bellinis


bottom of page